Η Εταιρεία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

Η  «Ε. ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΑΕΒΕ» ιδρύθηκε από τον κ. Ευάγγελο Σταθάτο, σήμερα συνταξιούχο, απόφοιτο των Σχολών Δοξιάδη, με ειδίκευση στη Διακόσμηση και στη φιλοτέχνηση Μακέτας. Το1969 λειτούργησε το πρώτο, μικρό, ευέλικτο και ποιοτικό λιθογραφείο, εξοπλισμένο άρτια με όλα τα απαραίτητα βοηθητικά μηχανήματα γιαλιθογραφία, κυτιοποιϊα και χρυσοτυπία.

Η συνέπεια, η άριστη ποιότητα και η εξειδίκευση είχαν σαν αποτέλεσματην ταχύτατη ανέλιξη της εταιρείας. Έτσι, στα επόμενα τέσσερα χρόνια, μεταφέρθηκαν οι εγκαταστάσεις στην Παλλήνη Αττικής. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται από 2 χώρους, που καλύπτουν 7000 m2, ενώ μελετήθηκε, με αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια, η ένταξη των δύο κτιρίων στο περιβάλλον. Η ραγδαία και θεαματική εξέλιξη από τότε, που συνεχίστηκε, με στόχο το όραμα του ιδρυτή να προσεγγίσει την τελειότητα στις Γραφικές Τέχνες, αντανακλά στη σημερινή εικόνα της εταιρείας.

Η παραγωγή είναι καθετοποιημένη, με 17 συνολικά εκτυπωτικούς πύργους,ΜΑΝ-ROLAND 700 με βερνίκι νερού on line, ό,τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη τεχνολογία αιχμής. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός ολοκληρώνεται με ειδικευμένα τμήματα προεκτύπωσης (ατελιέ, ctp) ,καθώς και εκτυπώσεις υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών σε κυτιοποιϊα, χρυσοτυπία, πλαστικοποιήσεις, αλλά και βιβλιοδεσία, κλπ., με αποτέλεσμα να μπορούμενα καλύψουμε μικρές και μεγάλες παραγγελίες, με άριστη ποιότητα και στον ακριβή χρόνο παράδοσης, που σχεδιάζει ο πελάτης.  

Η αναβάθμιση των μηχανών μας τον Σεπτέμβριο του 2016 σε δυνατότητες εκτύπωσης UV, με πράσινη τεχνολογία LED, πρώτοι στην Ελλάδα στην εγκατάσταση τεχνολογίας LED, μας κατατάσει και πάλι στους πρωτοπόρους του κλάδου. Άλλωστε η βράβευση του Κου Ευάγγελου Σταθάτου απά τον επίσημο σύνδεσμο (ΣΕΜΕΕ) το 2014 για την προσφορά του στον κλάδο, επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μας για την κατάκτηση της κορυφής. Η εταιρεία τα τελευταία 25 χρόνια διοικείται απο τον υιό του Ιδρυτου, διατηρώντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της συσκευασίας.  

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από 30 άτομα μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς όλες οι παραγωγικές διαδικασίες ολοκληρώνονται εντός της επιχείρησης.

 πατηστε εδω